Skip to content
Picture of two young ladies with bright makeup lips wearing hat dressed in swimwear standing isolated. Looking at camera showing peace gesture.
Cover 2
pexels-teja-klinar-8732987

Flirt Babes

Despre noi

Flirt Babes este un concept pentru modelele de videochat. Acesta oferă o multitudine de avantaje și este de un real succes de mai bine de 8 ani. 

Conceptul Flirt Babes vine cu lucruri noi și interesante pentru modele. Cum ar fi: locație nouă în București, o locație dedicată în Timișoara. Un număr limitat de 6 modele pentru fiecare grup. Avantajele de a face parte din Flirt Babes sunt: extra promovare, politică specială de marketing. Totodată beneficiezi de  programe speciale de călătorii în diferite locații, reality show dedicat. 

0
Modele
0
Ore Online
0
Câștiguri în $

Istoricul Flirt Babes

Flirt Babes a făcut debutul pe platforma Flirt4Free în luna septembrie a anului 2015. 

Inițial, acesta a făcut parte dintr-un concept de grup de modele sub numele „24/7 Voyeur”. A fost integrat în proiectul „Live Cams Mansion”. Acest proiect a fost transmis în direct pe site-ul Flirt4Free.

De-a lungul anilor, Flirt Babes a obținut rezultate notabile în colaborare cu modelele sale. A înregistrat încasări record și a adus o considerabilă inovație în industria de videochat. Mai ales în ceea ce privește conceptul de grup de modele a reprezentat ceva nou. 

Show-urile la care au participat modelele de videochat din cadrul Flirt Babes au avut o caracteristică distinctivă. Acestea au fost prezentate ca adevărate emisiuni TV online pentru adulți.

Modelele Flirt Babes

Modelele de la Flirt Babes au înregistrat venituri anuale remarcabile. Cu o medie de 150.000 de dolari pe an pentru fiecare model.

Unul dintre modelele emblematice din cadrul acestui concept, cu o experiență de peste 7 ani în Flirt Babes este Nikki. Datorită conceptului Flirt Babes, Nikki a obținut aproximativ 1 milion de dolari în venituri în timpul celor 7 ani de activitate.

Conceptul Flirt Babes a fost distins cu numeroase premii de-a lungul timpului. La Gala Live Cam Awards a câștigat premiul pentru Cel Mai Bun Concept Online. Iar în cadrul Flirt Summit a fost distins cu premiul pentru Cel Mai Bun Show Online.

Conceptul a fost inițiat de Adrian I Florin (mai multe informații despre el sunt disponibile la https://adrianflorin.com). A fost dezvoltat în cadrul LCM Studio (https://lcmstudio.ro) care face parte din LCM Center (https://lcmcenter.ro).

În anul 2024, Flirt Babes aduce o inovație remarcabilă în industria videochat-ului. Modelele de chat care fac parte din acest concept vor participa la o competiție de tip reality show numită „Epic Clash”. Aceasta va fi difuzată în exclusivitate pe site-ul Flirt4Free. Această competiție va oferi premii totale în valoare de 50.000 de dolari. Totodată va implica participarea a 10 modele din două locații distincte, anume Timișoara și București. Acest reality show reprezintă un concept care va aduce o revoluție în întreaga industrie de chat la nivel mondial.

Desigur, este important de menționat că, Flirt Babes este organizat ca un studio sau agenție. Dar, acesta se distinge ca un concept destinat modelelor și nu ca un studio clasic de videochat.

FII PARTE DIN FLIRT BABES

Condițiile pentru a face parte din proiectul Flirt Babes sunt: cunoașterea limbii engleze, experiență în domeniu videochat de minim 6 luni și aspectul fizic plăcut. 

ro_RO